Åbningstider

OM OS

Arena Aabenraa er en om- og udbygning af Aabenraa Svømme- og Idrætscenter. Pr. 1. januar 2017 overgik Aabenraa Svømme- og Idrætscenter til en selvejende institution under navnet Arena Aabenraa.

Den nye multiarena i Arena Aabenraa består af en ny dobbelthal med plads til 1800 tilskuer, fitnessområde, mindre sale, VIP lounge og café og har kostet 81,4 millioner kroner at bygge.

LEDIGE JOBS

 

Instruktører til nyt motions tilbud

Arena Aabenraa søger instruktører til vores nye motions tilbud. Vi søger instruktører som kan varetage træning på hold, herunder indoor cycling og aquahold.  Vi søger også instruktører som kan varetage programlægning i motionscentret.
Arbejdstiden er primært aften og weekender.
Der er tale om ansættelse på timebasis.

 Vi forventer du:
– har en god udstråling og brænder for at undervise
– har en uddannelse indenfor træning og sundhed
– har erfaring med træning på hold

– er mødestabil

Vil du være en del af vores nye team, så send din ansøgning og CV til: info@arenaaabenraa.dk

 


OM CAMPUS

”Aktiv Campus Aabenraa – med fokus på hjerne & hjerte”.

Arena Aabenraa skal være hjertet og centrum i Aktiv Campus Aabenraa. Projektet hænger sammen med planerne, for Fremtidens Aabenraa, at Aabenraa by skal have et egentligt campus-område, der forener Aabenraas skoler med Arena Aabenraa og byens øvrige aktivitetstilbud.

Skolerne repræsenterer hjernerne, som både fysisk og mentalt kobles til centrum via et både fysisk og digitalt netværk. Derudover skal der etableres aktive spots rundt om i Aabenraa og i Campus, som fletter Campus sammen med byen.

Med fokus på hjerne og hjerte kobles viden og moderne teknologi på den måde sammen med gode rammer for, at man kan føre en aktiv og sund livsstil. Campusområdet kommer til at opfordre til læring, bevægelse og socialt engagement

Som led i sammenhængende campusområde indgår også den kommende CampusRambla. Det er det fysiske og synlige link mellem de to verdener. Parken vil skulle indeholde forskellige aktivitetsspots, der kan bruges af de studerende, men også af byens befolkning.

Om Rambla

CampusRamblaen er en markeret og bred stiforbindelse, som forbinder uddannelses-
institutionerne i nord med Arena Aabenraa i syd. CampusRamblaen skal skabe en forbindelse mellem læring og bevægelse.