Åbningstider

ENESTE KONCERT I DANMARK – 14. juli 2023 på Eventpladsen, Arena Aabenraa

 

Hollywoodskuespilleren giver 1 koncert i Danmark i 2023 og det bliver i Aabenraa.

Skuespilleren Kiefer Sutherland er også musiker, og den 14. juli 2023 giver han sammen med sit band koncert på Eventpladsen ved Arena Aabenraa.

Hold fast det bliver stort. Vi kan næsten ikke få armene ned af begejstring over at have fået en af de helt store Hollywoodstjerner til at komme til Aabenraa  – det er helt fantastisk.
Nye skarpe sange med et utroligt velspillende band, fabelagtig stemme og karakter og så med en af Hollywoods helt store stjerner i front med et fantastisk CV… det her bliver en sommeraften foran Arena Aabenraa som vi ikke kommer til at glemme.  udtaler Rasmus Gansler – Direktør for Arena Aabenraa.

Det er vaskeægte Hollywood stjernestøv der kommer til byen, når et af de helt store navne kommer med sit band – og byder os alle sammen op til dans – the american way.

Musikstilen er Country og Rock på den helt fede og autentiske måde hvor Kiefer Sutherland’s rå stemme og passion for musik brænder igennem. Han fremstår som en ærlig musiker, der har masser af historier på hjerte fortalt gennem musikken.

Stjernestøvet har drysset over Sutherland helt fra barnsben – i et hjem med to store skuespillere som forældre. Faderen Donald Sutherland har stadig den dag i dag en glorværdig karriere og nævnes på linje med navne som Clint Eastwood, Jane Fonda og andre af den generations helte.
Allerede i 80’erne viste den unge Kiefer et stort skuespil talent – og blev hurtigt et af de helt store navne i Hollywood – med film som Lost boyz, Young Guns, A Few Good Men, The Three Musketeers og mange flere – hvor han spiller sammen med stjerner som Kevin Bacon, Charlie Sheen, Emilio Estevez, Tom Cruise, Jack Nicholson, Demi Moore og Julia Roberts.

Du kender ham med garanti også i rollen som Jack Bauer i serien “24 timer”, der både har vundet de fornemme Emmy og Golden Globe awards. Senest kan vi se ham som Præsident i den aktuelle og meget roste Netflix serie ”Designated Survivor”.

Fakta:

EventPladsen Åbner kl.18.00
Support band Koncertstart kl. 19.00
KIEFER SUTHERLAND koncertstart kl. 20.30
Ståpladser eller siddende på græsset.
Der vil være salg af mad og drikke på pladsen

Billetter:

Billetsalget starter d. 1. februar kl. 10.00
Billetter kan købes på billetsalg.dk

Adresse:

Eventpladsen
Arena Aabenraa
Hjelm Allé 3
6200 Aabenraa