Åbningstider

Ny centerleder

 

Lokal ildsjæl er ny centerleder i Arena Aabenraa

Bestyrelsen for Arena Aabenraa har indgået aftale med Rasmus Gansler, Aabenraa, 43 år gammel – til Arena Aabenraas nye daglige leder. Rasmus Gansler bliver arenaens 2. daglige leder og afløser Birgitte Junker, der fratrådte med udgangen af august for at bliver direktør ved Roskilde Badende.

Om processen og ansættelsen af Rasmus Gansler udtaler Asbjørn Jakobsen fra Arena Aabenraa:

I alt 51 ansøgere udgjorde et meget stærke ansøgerfelt, hvor der til syvende og sidst ikke var tvivl om at den lokale kandidat Rasmus Gansler fremstod med meget tydelige værdier, der passer perfekt ind i drift og udvikling af et moderne sportscenter. Hans evne til at etablere og vedligeholde relationer i lokalområdet tæller stærkt i hans favør. Rasmus er et kendt ansigt og har bl.a. været daglig leder af fitnesscentre igennem de sidste 15 år. Ligeledes har Rasmus erfaring med at arrangere events som frivillig, eksempelvis udviklingen af ringriderfrokosten og andre events. Det har været blandt de afgørende elementer i udvælgelsen og et kæmpe plus for Rasmus. Rasmus’ bredde erfaring på tværs af både frivillighed i foreningsliv, erhvervsnetværk, HR, ledelse, salg og forretningsudvikling, betyder at Rasmus har den bredeste pallette af de efterspurgte og nødvendige kompetencer. At Rasmus også helt tydeligt har et kæmpe hjerte for projektet ”Arena Aabenraa”, ser vi som et stort plus.

Vi ved, det er vigtigt med stor erfaring fra øverste ledelse, når mange foreninger og daglige brugere skal samles i rammer og fællesskaber – Den erfaring bringer Rasmus ind i Arena Aabenraa, slutter Asbjørn Jakobsen

Rasmus Gansler tiltræder officielt stillingen den 1. december 2020. Herefter forestår et stort arbejde med at lære organisationen og hele arenaen at kende. Med ansættelsen fratræder Rasmus Gansler fra jobbet som områdechef i Local Fitness.

For yderligere information:

Arena Aabenraa                                                               Kommende Centerleder
Bestyrelsesformand                                                         Rasmus Bay Gansler
Asbjørn Jakobsen
26836903                                                                        28705893