Åbningstider

Er du Arena Aabenraa’s nye sundhedsmotivator?

Sundhedsmotivatoruddannelsen er for dig der ønsker at gøre en forskel for andre mennesker. Som sundhedsmotivator er du klædt på til at motivere andre borgere der er interesseret i at have fokus på en sundere livsstil. Sundhedsmotivatorer indgår i et socialt og fagligt fællesskab, hvor viden, oplevelser og nyheder kan deles med andre sundhedsmotivatorer.

Den kommende Sundhedsmotivatoruddannelse foregår den 15.-16. april 2019. 

Uddannelsens formål er at uddanne frivillige sundhedsmotivatorer, der kan udføre motiverende samtaler med borgere der ønsker en sundere livsstil. På uddannelsen lærer deltagerne blandt andet om motiverende samtaler, folkesundhed, sundhed og sygdom i Danmark og vigtigheden af risikofaktorer og livsstilsændringer for et sundere liv for den enkelte og dennes familie.

Uddannelsen afholdes på Sportshotel Vejen, Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen den 15. og 16. april 2019.
Begge dage fra kl. 08.00-16.00 og er inkl. forplejning.
Uddannelsen udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Dania og er baseret på akademifaget Service på 5 ECTS point.

Læs mere om indholdet på uddannelsen og tilmeld dig HER. Har du spørgsmål kan du også henvende dig til Sanne Hansen i Arena Aabenraa eller mail til info@arenaaabenraa.dk.
Der tages forbehold for ændringer.

En del af “Din Sundhed”
Sundhedsmotivatoruddannelsen er en del af pilotprojektet “Din Sundhed” som er et samarbejde mellem TrygFonden, Vejen Idrætscenter og Arena Aabenraa. Projektet er udviklet på tankerne om, at idrætsfaciliteter i Danmark skal udvikle sig til mere aktive spillere på sundhedsområdet. Både når det gælder genoptræning og forebyggelse af livsstilssygdomme. Læs mere om “Din Sundhed” og sundhedsmotivatoruddannelsen HER.

Om TrygFonden
TrygFonden varetager TryghedsGruppens almennyttige arbejde. TryghedsGruppen er hovedejer i forsikringsselskabet Tryg og skaber værdi og tryghed gennem langsigtede investeringer og almennyttige uddelinger