Åbningstider

LEDIGE JOBS

Instruktører til nyt motions tilbud

Arena Aabenraa søger instruktører til vores nye motions tilbud. Vi søger instruktører som kan varetage træning på hold, herunder indoor cycling og aquahold.  Vi søger også instruktører som kan varetage programlægning i motionscentret.
Arbejdstiden er primært aften og weekender. Der er tale om ansættelse på timebasis.    https://arenaaabenraa.dk/om-os/

Vi forventer du:
– Har en god udstråling og brænder for at undervise
– Har en uddannelse indenfor træning og sundhed
– Har erfaring med træning på hold
– Er mødestabil

Vil du være en del af vores nye team, så send din ansøgning og CV til: info@arenaaabenraa.dk

SERVICEMEDARBEJDER TIL TEAMET PÅ ARENA AABENRAA STADION

Er du en serviceorienteret person med hænderne skruet godt på? Kan du ”tage fat” og få noget fra hånden, når det er påkrævet, og har du tilmed en håndværksmæssig baggrund? Så er det måske dig, vi mangler i vores team..

Servicemedarbejderne på Arena Aabenraa stadion varetager mange forskellige vedligeholdelsesmæssige opgaver især omkring udendørs arealer, fodboldbaner, stadion- og atletik faciliteter, tennis baner mv og foretager ligeledes reparationer i større eller mindre omfang. I begrænset omfang varetages endvidere rengøringsmæssige udfordringer i hallerne.

Fra marts 2020 vil der være stigende aktivitet på Arena Aabenraa stadion, og derfor er det vigtigt, at du har en god fysik, for jævnligt foregår opgaverne under hensyntagen til en deadline. Det er helt afgørende, at du har en positiv indstilling, kan lide at omgås mange mennesker og at du er serviceorienteret over for vores brugere og gæster på stadion.
Du skal kunne arbejde selvstændig med en opgave og naturligvis vil du også skulle arbejde sammen med andre kolleger i Arena Aabenraa både indendørs og udendørs. 

Vi kan garantere dig en travl og alsidig hverdag med en masse spændende opgaver, gode kolleger og muligheder for både personlig og faglig udvikling. Ikke en dag er ens, tempoet er højt, og tingene er nu og da ligefrem hektiske.  

Vi tilbyder
Til daglig vil du indgå i et team af engagerede og aktive kollegaer. Arena Aabenraa Stadion er en del af Arena Aabenraa og du vil blive en del af en større medarbejdergruppe som arbejder sammen om, at gøre Arena Aabenraa til byen bedste idræts anlæg. 

Løn efter gældende overenskomst på området.
Stillingen er fuld tid med start 1. marts 2020 eller umiddelbart derefter og er tidsbegrænset til 30. november 2020 med mulighed for forlængelse.

Om Arena Aabenraa
Arena Aabenraa er en erhvervsdrivende fond som skal stå for driften af idrætscentret og stadion. Vi har oplevelser i fokus og med nytænkning og engagement arbejder vi aktivt på at skabe et mødested for sportsfolk, foreninger, erhvervsfolk og private. Her lever idræt, sundhed og kultur side om side. Du vil blive en del af et team, hvor god service er meget vigtig del af hverdagen, hvor alle bidrager til et godt arbejdsmiljø i en afslappet atmosfære.
Arena Aabenraa består af multiarena til 1800 tilskuer, store boldspils haller og aktivitets sale, stadion med baneanlæg, kunstgræsbane, atletik-, tennis- og petanque anlæg samt svømmehal.

ANSØGNING OG CV

Er du vores nye kollega? Send din ansøgning og CV til info@arenaaabenraa.dk senest torsdag den 27. februar 2020 kl. 12.00. Vi modtager kun ansøgninger elektronisk.

Vi afvikler samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte funktionsleder Allan Schmidt på 20275706.

Rengøringsjob Arena Aabenraa stadion

Deltidsstilling med ca. 15 timers rengøring som foretages på alle hverdage i morgen/formiddags timerne.

Du skal have erfaring med rengøring og være mødestabil.
Vi forventer, du har et stort servicegen, da vores stadionområde besøges af mange brugere i dagstimerne.

Ansøgninger modtages kun elektronisk. Send ansøgning og CV til: info@arenaaabenraa.dk.

Ansættelsesstart: snarest muligt. Samtaler foregår løbende.