Åbningstider

SVØMMEHAL & VANDLAND

I genåbnings perioden er der ændringer ifht. hvor mange personer der kan være i svømmehallen, i omklædningsrum, i bruse rum mv. Se venligst den skiltning som er opsat og respektér de anvisninger som er opsat. Skabe med møntindkast kan IKKE benyttes. Tag dit tøj/taske med ind eller benyt de poser som er lagt til fri afbenyttelse ved indgangen. Husk at skrive navn på din pose. 
Vipper, rutchebane, legereskaber og andet svømme udstyr kan IKKE benyttes i genåbnings perioden. Saunaen og dampbadet i svømmehallen kan benyttes, dog med begrænset antal gæster. Saunaen i omklædningsrummene er lukket i genåbnings perioden.
Armvinger og bælter udleveres af og afleveres til personalet.
Pas på jer selv, hinanden og personalet under jeres besøg i svømmehallen.   

Arena Aabenraas svømmehal består af et sportsbassin og et morskabsområde for børn. Vi har 25-meters sportsbassin (6 baner) og mulighed for udspring fra vipper på 1 og 3 meter. Morskabsbassinet består af 2 børnevenlige bassiner med vand på temperaturen 32 grader. Vanddybderne er henholdsvis 0-50 cm og 60-120 cm. Børnebassinet har modstrømskanal og massagedyser. I børneområdet findes også vandaktiviteter for de mindste: vandkanon, paddehat med rislende vand og legeredskaber. Du kan også prøve ”The Black Hole”, som er vores 60 meter lange vandrutsjebane . Minimumsalder for benyttelse af vandrutsjebanen er 6 år. Børn under 6 år må kun benytte vandrutsjebanen ifølge med voksne.

Prøv vores wellness:

  • Spa pool
  • Saunaer
  • Tyrkisk dampbad

Alle wellness faciliteterne er inkluderet i entré prisen. Opkald af vandet sker 5 min. før lukketid.
Omklædning: Børnevenlige omklædningsrum. Skabe med møntindkast (depositum 20 kr.).

PRISER

 
Voksen
Barn*
(0-14 år)
Pensionist
Enkeltbillet
46,-36,-36,-
Klippekort 10 klip**
395,-295,-295,-
Månedskort
Læs mere her

Alle priser er opgivet i DKK inkl. moms.

*Gyldighed: 12 mdr. på alle klippekort.
Ubrugte klip refunderes ikke. Rest klip kan ikke konverteres til kontanter.