Åbningstider

Oftest stillede spørgsmål ifm. genåbning af Arena Aabenraa

Nedenstående finder du nogle af de oftest stille spørgsmål vi modtager, i forbindelse med åbningen af svømmehallen og motionscentret.


 

Spørgsmål:    Hvor køber jeg en billet?
Svar:              Caféen er åben og der køber du din billet, klippekort eller medlemskab. BEMÆRK: vi modtager kun betaling med kreditkort eller med MobilePay.

 

Spørgsmål:    Skal jeg booke plads i bassinet?
Svar:              Nej, du kommer blot og benytter bassinerne. Vær dog opmærksom på at der kan være ventetid ifht. begrænset plads i omklædningsrum og i bruserum grundet retningslinjer fra myndighederne. Respektér venligst skiltene og udvis forståelse for andre og respektér hinanden under omklædning.

 

Spørgsmål:    Skal jeg booke plads i motionscentret?
Svar:              Nej, du kommer som du plejer og træner når du vil. Vær dog opmærksom på at der er begrænset antal pladser i motionscentret og respektér venligst dette. Det betyder der kan være lidt ventetid. HUSK også at spritte af ved hver maskine du benytter, håndvægte, vægtskiver mv. Dette reducere smitterisiko.

 

Spørgsmål:    Hvilke retningslinjer gælder?
Svar:              De generelle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen gælder. Hold afstand, sprit eller vask hænder, host og nys i dit ærme, begræns fysisk kontakt. Pas på dig selv og andre når du færdes i Arena Aabenraa.

 

Spørgsmål:    Kan jeg benytte saunaen i svømmehallen?
Svar:              Ja, dog med begrænset antal gæster i saunaen. Se skilt på døren til saunaen. Saunaen i omklædningsrum er lukket i genåbningsperioden.

 

Spørgsmål:    Kan jeg benytte skabe med møntindkast?
Svar:              Nej, skabe med møntindkast kan ikke benyttes. Det er kun skabe med magnetlås/chiparmbånd som kan benyttes. Du kan benytte en af de poser som du finder inden du går igennem adgangsmøllen. Skriv navn på din pose og medtag den ind i svømmehallen. Du kan også tage din egen taske med ind med dit tøj og værdier. Lad ikke tøj eller værdier ligge i omklædningsrummet uden at det er låst inde. Har du chip armbånd kan skabe med magnetlås benyttes. Er du i tvivl om hvordan du skal forholde dig ifht. din taske/tøj spørg personalet for vejledning.

 

Spørgsmål:    Kan jeg benytte vipperne og rutchebanen?
Svar:              Ja, vipperne og rutchebanen er åben.

 

Spørgsmål:    Er alle bassiner åbne på samme tid?
Svar:              Ja, Både 25 meter bassinet og varmtvandsbassinet er åbnet. Spa badet er dog lukket. Se skilte for tilladt antal gæster i hvert bassin.

 

Spørgsmål:    Kan jeg betale med kontanter?
Svar:              For at reducere smitterisiko kan du desværre ikke benytte kontanter. Du kan betale med kreditkort og MobilePay.


Har du andre spørgsmål til Arena Aabenraa kan du kontakte os på tlf. 74627400.

Vi glæder os til at se dig!