Åbningstider

Indoor cycling

Indoor cycling er en populær træningsform og en træningsform hvor du har stor mulighed for at forbedre din kondition og forbrænde mange kalorier på kort tid. Altså en af de mest effektive måder at træne på. Samtidig er indoor cycling træningen med instruktørens guideline og musik stærkt motiverende, og samtidig skånsomt for led og ledbånd. Instruktøren sørger i hver time for lækkert musik, højt energi niveau, motivation og godt humør.

I vores cykelsal finder du TOMAHAWK IC7 cyklen, som er udstyret med WATT måler og teknologien Coach By Color. Undervisningen er bygget op omkring WATT træning og fem træningszoner som vises i fem forskellige farver i et display på cyklen. Underviseren vil typisk henvise til disse farver i løbet af timen, så du hele tiden kan følge med i intensitet og træningszonerne.

Alle kan deltage på indoor cycling. Har du ikke har trænet på indoor cycling hold før eller prøvet en WATT cykel, anbefaler vi at du møder op i god tid, så instruktøren kan hjælpe dig med indstilling af cyklen samt give dig en introduktion til hvordan cyklen fungerer. På alle hold skal der anvendes cykelsko. Har du ikke cykelsko, kan du låne dem i centret (begrænset antal og størrelser).

FTP TEST – find dit FTP tal
FTP står for ’Functional Threshold Power’ og er betegnelsen for din funktionelle arbejdstærskel. Functional Threshold Power er det watt-gennemsnit, som der kan opretholdes over 60 minutters cykling uden at du bliver udmattet.

Dit FTP-tal er udgangspunktet for udregning af de forskellige wattzoner. Derfor er det vigtigt at finde sit eget FTP-tal og dermed optimere sin træning. Instruktøren kan hjælpe dig med at indtaste dit FTP tal i displayet. Tag testen engang imellem, da dit FTP-tal udvikler sig i takt med din form bliver bedre. FTP-testen tager 5 minutter – hold øje med holdplanen hvornår du kan deltage på FTP test sammen med en instruktør.