Åbningstider

Workout & Yoga

I Arena Aabenraa finder du en række ”Workout & Yoga hold” hvor indholdet enten er målrettet effektiv muskeltræning, en kombination af puls- og muskeltræning, sportsspecifik træning eller yoga hold i Body & Mind genren.

Workout (Open cirkle workout) – funktionel toning

En muskeltræningstime, hvor der primært er fokus på toning af de store muskelgrupper, herunder også træning for mave/ryg samt core muskulaturen. På timen vil træningen være med egen kropsvægt men også med redskaber som bodybar/vægtstænger, håndvægte, elastikker mv. En time hvor alle kan deltage. Instruktøren sørger for et varieret program, god musik til øvelserne og høj effektivitet. En time der kan mærkes og ikke mindst med tiden ses og som styrker dit bevægeapparat, rotationer og generelt funktionalitet.
 

Workout Golf – fysisk træning målrettet til golfspillere.

Til Workout Golf er der fokus på balance, rotation, styrke og mobilitet.

Med Workout Golf træning kan du:

  • gå ned i handicap
  • undgå overbelastning
  • forbedre din stabilitet (core)
  • minimere risikoen for skader
  • øge din kropsbevidsthed
  • få mere energi og overskud i hverdagen

Workout Golf er for alle, og du kan deltage uanset fysik, alder eller golf handicap. Holdet er for begge køn, så tag ægtefælle, nabo, din ven eller kæreste med til træning.

Workout Golf træningen er også for dig som sætter pris på at kunne opretholde den sociale kontakt til de personer du normalt møder og spiller sammen med i golfsæsonen.

 

Puls og Styrke.

Timen indeholder både konditionstræning, samt muskeltræningsøvelser og der vil være stor fokus på opstrammende og stabiliserende øvelser. Med Puls og Styrke får du trænet hele kroppen på én time. 
Vi afslutter naturligvis med udstrækning af relevante muskelgrupper. Du får sved på panden, så husk at medbringe vanddunk og håndklæde.

Vel mødt til en sjov og effektiv træningstime. Det kræver ingen forudsætning at deltage på Puls og Styrke. Alle kan deltage. 

 

4 gode grunde til regelmæssig motion:

  1. Stærkere krop – gør muskler større og stærkere, styrker led og ledbånd og øger din udholdenhed.
  2. Mindre fedt – flere muskler. Med flere muskler vil du effektivisere din forbrænding.
  3. Stærke knogler – forhindrer skøre og skrøbelige knogler.
  4. Lavere tryk – styr på dit blodtryk og hold hjertet sundt og effektivt.